Back to All Events

Vinyasa+Handstand workshop (w/ Paula Band)

  • sagayoga punavuori (map)

La 11.5.2019 klo 17:30 - 20:00
Paikka: Sagayoga, Sepänkatu 19, 00150, Helsinki
Hinta: 25e (etukäteen mobilepay 0401660234, tilisiirto, lasku, käteinen paikan päällä erikseen pyydettäessä)

2,5H VINYASA + HANDSTAND WORKSHOP W/ PAULA BAND

The best of both worlds! Tämä workshop syventää sekä voimakasta flowjoogaharjoitusta että tarjoaa tekniikoita käsilläseisontaharjoitukseen, missä sitten edellä mainittujen kanssa menetkään. Suositeltavaa on, että sulta löytyy jonkunlainen olemassa oleva asanaharjoitus, uteliaisuutta käsitasapainoiluun sekä mahdollisuus olla ranteiden varassa.

Harjoitukseen kuuluu alku- ja loppurentoutus, lämmittäviä hengitysharjoituksia, virtaava, vahvistava ja lämmittävä vinyasa flow osuus ja tekniikkakeskeisiä lähestymisiä erilaisiin käsilläseisonnan vaiheisiin. Saatamme tutkia myös kyynärvarsiseisontaa (pincha mayurasana) ja päälläseisontaa (salamba sirsasana), jos toiveita näihin on.

Workshop sopii joogaa jo pidempään harrastaneelle, mutta on modioitavissa myös uteliaalle aloittelevalle joogaajalle.
Pienryhmä (max 12 osallistujaa), rento, innostava ja turvallinen ilmapiiri mahdollistavat omalta mukavuusalueelta irtaantumisen ja itsensä haastamisen. Workshopin sisältö muovautuu ja elää osallistujien kiinnostuksen mukaan.

Workshopin ohjaa vinyasa flow, joogafilosofiaan, selkäystävällisiin linjauksiin sekä Sivanandajoogaan syventynyt Paula Band (RYT500), joka on opiskellut Sivanandajoogan 200h ja 300h koulutusohjelmat sekä joogan eri polkuja esimerkiksi Thaimaassa ja Etelä-Afrikassa. Tarkempaa tietoa Paulasta löydät: http://www.paulaband.com

Lisätietoa ja sitoutuvat ilmoittautumiset sähköpostitse paulabandit@gmail.com TAI Whatsapp 0401660234.
Peruutukset lääkärintodistuksella, mutta muusta syystä estyessäsi tulemaan voit lahjoittaa kertasi esimerkiksi kaverillesi.