Back to All Events

2,5h Sivananda Yoga Workshop

  • sagayoga punavuori (map)

https://www.facebook.com/pg/sagayoga.fi/events/?ref=page_internal

La 16.3.2019 klo 17-19:30
Paikka: Sagayoga, Sepänkatu 19, 00150, Helsinki
Hinta: 25e (etukäteen mobilepay 0401660234 tai paikan päällä käteinen)

2,5H SIVANANDA YOGA WORKSHOP W/ PAULA BAND

Sivanandajooga on monipuolinen, kokonaisvaltainen ja perinteinen hathajoogan muoto, jossa keskitytään voimakkaan ja koko kehoa aktivoivan asanaharjoituksen lisäksi muun muassa oikeanlaiseen hengitykseen (pranayama), syvärentoutumiseen sekä meditaatioon.

Perinteisesti harjoitukseen kuuluu alku- ja loppurentoutus, hengitysharjoitukset, aurinkotervehdyksiä sekä 12 jooga-asanaa variaatioineen. 2,5 tunnin workshopin aikana teemme voimakkaampia variaatioita sekä asanoista että pranayamasta ja opimme syvemmin harjoituksen vaikutuksista fyysisellä, psyykkisellä ja henkisellä tasolla.

Workshop sopii joogaa jo pidempään harrastaneelle tai Sivanandajoogan perusteita tuntevalle henkilölle, mutta on modioitavissa myös uteliaalle aloittelevalle joogaajalle.
Pienryhmä (max 12 osallistujaa), rento, innostava ja turvallinen ilmapiiri mahdollistavat omalta mukavuusalueelta irtaantumisen ja itsensä haastamisen. Workshopin sisältö muovautuu osallistujien kiinnostuksen mukaan, mutta harjoitus sisältää myös inversioita, käsitasapainoharjoitteita sekä taaksetaivutuksia.

Sivananda Yoga Workshopin opettajana toimii muun muassa joogafilosofiaan sekä Sivanandajoogaan syventynyt Paula Band (RYT500), joka on opiskellut Sivanandajoogan 200h ja 300h koulutusohjelmat sekä joogan eri polkuja esimerkiksi Thaimaassa ja Etelä-Afrikassa. Tarkempaa tietoa Paulasta löydät: http://www.paulaband.com

Lisätietoa ja sitoutuvat ilmoittautumiset sähköpostitse paulabandit@gmail.com TAI nakkaa yksityisviesti Facebookissa profiiliin Paula Band.
Peruutukset lääkärintodistuksella, mutta muusta syystä estyessäsi tulemaan voit lahjoittaa kertasi esimerkiksi kaverillesi.