Back to All Events

Preparing for winter / 3h levon jooga + pranayama

  • sagayoga punavuori MOON 19 Sepänkatu Helsinki, 00150 Finland (map)

Restoratiivisessa eli levon joogassa luodaan olosuhteet levolle. Apuvälineiden avulla rakennamme vakaat, tuetut ja turvalliset asanat, joihin pysähdymme pitkäksi ajaksi, jopa 20 minuutiksi. Näin tarjoamme omalle keholle ja mielelle paikan hellittää, rauhoittua ja uudistua. Luomme yhteisestä harjoituksesta turvallisen ja sallivan tilan kaikille. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

Tässä workshopissa saat ottaa paljon aikaa ja tilaa itsellesi ja omalle hengityksellesi. Lempeiden asanoiden lisäksi teemme rauhoittavia hengitysharjoituksia eli pranayamaa (= elämänenergian hallintaa). Näiden tekniikoiden avuin pääsemme käsiksi siihen mikä on kaikkein oleellisinta juuri tässä hetkessä. Kolmetuntinen toimii myös miniretriittinä sinulle, joka olet levon ja läsnäolon tarpeessa.

Marraskuun hämäryys on oivaa aikaa pysähtyä levon ja latautumisen äärelle. Syksyn pimeneminen kannustaa meitä hidastamaan ja varastoimaan energiaa pitkän ja pimeän talven varalle.


Paikkana toimii Sagayogan harmoninen tila Punavuoressa. Matot ja muut välineet löytyvät paikan päältä. Tuo vain itsesi mukavissa ja lämpimissä vaatteissa. Tarjolla on myös teetä.

TIEDOT:

Sunnuntaina 24.11.2019
13:00 - 16:00

Sagayoga Punavuori MOON
Sepänkatu 19, Helsinki

40/35€ tilanteesi mukaan
Käteinen, mobilepay, lasku

Ilmoittaudu: eevayoga@gmail.com
Sitova ilmoittautuminen, peruutukset viimeistään 24h ennen tapahtumaa. Workshopiin mahtuu rajattu määrä osallistujia, joten varmista paikkasi pian!

Earlier Event: November 14
Healthy Mom, Happy Baby