Back to All Events

Dive deep into Yin

  • sagayoga töölö (map)

https://www.facebook.com/events/2268613983258738/

Kesä on aktiivista Yang-aikaa mielelle ja keholle, koska tekemistä olisi paljon töissä, ulkona ystävien kanssa ja myös ajatuksia on paljon usein oman mielen sisällä. Aktiivisuuden vuoksi meillä voi olla todella vaikeaa pysähtyä hetkeen ja rentoutua.


Tämän 2-tuntisen Yin-harjoituksen avulla pääset tutkimusmatkalle kehoosi pitkien kehoa avaavien asanoiden myötä. Sinulla on myös tilaisuus pysähtyä tähän hetkeen, omaan itseesi ja sen kautta tuoda tasapainoa kehoosi ja mieleesi.


Maa-elementti rauhallisuudessaan ja tasaisuudessaan on vahvasti mukana tässä harjoituksessa. Pääset kokemaan monia maa-elementin asanoita, jotka auttavat meitä vielä enemmän pysähtymään ja juurtumaan.

Kuka Katja on?
Katja opiskelee tällä hetkellä sosionomiksi ammattikorkeakoulussa ja inspiroitui oman joogaharjoituksensa myötä kouluttautumaan jooga-opettajaksi toiveenaan, että hän pääsisi jakamaan joogaa tulevaisuudessa myös sosiaali-alalla.

Katja suoritti 200h koulutuksensa Happy Jack Yogan kanssa kesällä 2018 ja siitä lähtien on opettanut viikoittaisia tunteja Sagayoga-studiolla. Tänä kesänä Katja on suorittanut Satu Tuomelan 50h Authentic flow -koulutuksen ja jatkaa hänen kanssaan Embodied Yin 50h -koulutusta.

Katja ohjaa Vinyasa flow -tunteja lempeällä twistillä. Katja on rauhallinen läsnäololtaan ja hänen tunneillaan pääset kuuntelemaan kehoasi, haastamaan itseäsi ja sinun ei tarvitse olla muuta kuin itsesi


Harjoitus sopii kaikentasoisille joogeille :)


Matot ja apuvälineet löytyvät paikan päältä.


Paikka:

Sagayoga Töölö

Caloniuksenkatu 2


Hinta:

25€, opiskelijat/vähätuloiset/työttömät 20€

alennuskoodi STUDENT1

Varaat paikkasi ostamalla lipun Holvista:

https://holvi.com/shop/32ngt7/product/f30e50fb68dc3780db2c5a796fd63785/


Tule itsenäsi <3


Summer is an active time for our minds and bodies, because you can be busy at work, want to have more time outside with your friends and at the same time you have a lot of things trapped inside your head. This yang-way of being can cause you difficulties to be in the moment, in your own stillness.


This 2-hour-long practice will take you on a journey into your body through long opening yin-poses. This practice is a space for you to land down into your own stillness and allow that to bring balance into your body and mind.


Earth-element is a strong part of this practice and you will experience many earth influenced poses that can help us to bring calm and ease in to our minds and bodies.


Practice is suitable for all-level yogis :)


Mats and props available at the studio.


Location:

Sagayoga studio Töölö

Caloniuksenkatu 2

Class will be held in finnish or english.


Price:

25€, students/unemployed 20€

code for discount is STUDENT1

You can reserve your sport by buying the ticket from Holvi:

https://holvi.com/shop/32ngt7/product/f30e50fb68dc3780db2c5a796fd63785/Come as you are <3


Earlier Event: August 3
Vinyasa Masterclass - Wheel