Back to All Events

Yin & Yang Workshop // Compassion x Self-love

  • sagayoga punavuori (map)

https://www.facebook.com/events/1271094303047737/

”There’s bravery in staying soft”

WORKSHOP TÄYNNÄ: Ilmoittaudu varapaikoille laittamalla viestiä: tiinasvensk@gmail.com tai varaa paikkasi tulevista workshopeista, jotka ovat sunnuntaisin 16.6., 21.7. & 18.8. ♥

MITÄ:
Yin & yang –workshopissa tutkimme vaihtuvia teemoja dynaamisen ja uteliaan slow flown ja lempeän yin –harjoituksen kautta.

Toukokuun workshopissa saat nauttia joogasta, joka keskittyy sydämen alueeseen ja vahvistaa myötätuntoa niin itseään kuin muita kohtaan.

Harjoitukseen kuuluu virtaava ja lämmittävä slow flow osuus, jonka lopuksi pysähdymme nauttimaan levosta yin asanoiden kautta. Tämä workshop tarjoaa työkaluja oman joogaharjoituksen ja kehoyhteyden syventämiseen – ja kaikista tärkeintä on oikeastaan vain nauttia.

Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta osallistuaksesi, joten voit saapua paikalle juuri sellaisena kuin olet.

Workshopin vetäjä Tiina Svensk on Heartful Yoga Teacher (RYT200), jolle tärkeintä niin omassa harjoituksessa kuin opetuksessa on yksilöllisyys, lempeys ja leikkisyys.MISSÄ: SagaYoga Punavuori, Sepänkatu 19
MILLOIN: Sunnuntaina 26.5. klo 16:30-18:30

HINTA: Workshopin hinta 25€

ILMOITTAUTUMINEN:
Varaa oma paikkasi sähköpostitse: tiinasvensk@gmail.com - jos sinulla on mitään kysyttävää, voit laittaa myös kysymykset maililla!
Tilaa on rajallisesti, joten varaathan paikkasi ajoissa!
Ilmoittautuminen on sitova.


MITÄ VIELÄ:
Seuraa minua Instagramissa ja Facebookissa, niin pysyt parhaiten ajan tasalla tulevista yin & yang –workshopeista!

Later Event: June 2
Ayurveda & Conscious Living