Back to All Events

Sacred Feminine / Voimauttava Naistenpäivä Jooga

  • sagayoga punavuori (map)

https://www.facebook.com/events/658481271237348/

Elämme maskuliinisessa nyky-yhteiskunnassa, jossa itsenäisyys, yksin pärjääminen ja suorituskeskeisyys on yleistä. Näin ollen unohdamme usein pehmeän feminiinisen puolen itsestämme, menetämme yhteyden itseemme, kehoomme ja naiseuteemme. Sensualisuus, pehmeä energia on kuitenkin avain oman itsemme sisimpään.

Lauantaina 9.3.2019 kokoonnumme juhlimaan naiseuttamme, pehmeää, mutta ah niin voimakasta feminiinistä, Shakti energiaamme sekä sisäistä voimaamme. Keskitymme avaamaan sydäntämme ja herättelemään jumalatarenergiat itsessämme.

Tunti on Yin&Yang tunti, joka alkaa lempeästi kehoamme herätellen, jonka jälkeen siirrymme hieman voimakkaampaan osioon, missä liikumme hengityksen avulla asanasta toiseen musiikin johdattelemana pehmeän naisellisesti luovuutta sekä kaikkia aistejamme käyttäen. Loppupään lempeässä Yin-harjoituksessa taas päästämme irti ja rentoudumme terapeuttisten aromaöljyjen kanssa.

Harjoituksen on tarkoitus saada sinut rakastumaan itseesi uudelleen, vapautumaan vanhoista tavoista ja energiablokeista. Harjoitus myös hoitaa ja aktivoi seksuaalista energiaamme, auttaa itsearvostuksen puutteeseen, väsymykseen, ruoansulatukseen ja hoitaa meitä erittäin syvällä tasolla.

Käytämme asanaharjoituksen lisäksi apunamme meditaatiota, jolla nostamme feminiinisiä energioita meissä samalla avautuen rakkaudelle itseämme sekä muita kohtaan. Teemme myös Pranayamaa, eli hengitysharjoituksia ja asetamme harjoituksellemme intention, SANKALPAN, jolla manifestoimme haluja, tarpeitamme ja unelmiamme. Saat workshopista mukaasi työkaluja, mitä voit hyödyntää arjessasi.

Teemme myös puhdistavan ja voimaannuttavan salviaseremonian ja nostamme jumalatarkortit.

Ihana voimauttava iltapäivä siis tulossa!

MITÄ KAIKKEA LUVASSA JA MILLOIN?

9.3 Lauantaina klo 13.30-15.30

*Lempää, virtaavaa ja dynaamista joogaa
*Shakti meditaatio
*Pranayamaa (hengitysharjoituksia)
*Puhdistava salviaseremonia
*Jumalatarkorttien nosto ja tulkinta
* 100% luonnolliset eteeriset öljyt mukana harjoituksessa
*Goodiebag ihanilla yllätyksillä

MISSÄ: SAGAYOGA, Sepänkatu 19

HINTA 30€

Ilmoittautumiset ja lisätiedustelut: jonna.monola@studioskaala.fi

Workshop sopii sinulle, olitpa sitten kokenut joogi tai vasta aloitteleva joogaaja. Jokainen löytää oman harjoituksen kuunnellen omaa kehoaan turvallisessa ohjauksessa.Voimaannutaan yhdessä! Tule yksin, yhdessä ystäväsi, siskosi tai äitisi kanssa!

Harjoitus on vapauttava, uudistava, energisoiva, kehoa ja mieltä tasapainoittava, tuo hyvää oloa ja rohkaisee sinua olemaan oma autenttinen itsesi.

Sinut on luotu säteilemään, kokonaiseksi ja onnelliseksi omassa kehossasi! Sinä olet kaunis ja riittävä. Nainen olet vahva. Olet jumalatar. ♥


***Huomioithan, että kurssi toteutuu min. 6 henkilöllä.